Contact

Contact e-mail:
mobiel:
Adres:

info@nuopvoeden.nl
(+31)6 238 171 77
Fok 68, 8441BR Heerenveen
Locatie

Bijeenkomsten van NUopvoeden vinden in principe plaats op Fok 68 te Heerenveen. In overleg is het echter ook mogelijk om een bijeenkomst te organiseren op jouw locatie.


Privacy verklaring
Voor de uitgebreide privacyverklaring van NUopvoeden, klik hier.

Beroepsvereniging
Marike Berkhuysen is aangesloten bij beroepsvereniging Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT) onder registratienummer CM1669-24-11-2018, level 3.
Consulten vallen onder de vakgroep psychosociale therapie met prestatiecode 24500 voor de zorgverzekeraar.
De vakgroep psychosociale therapie is ook wel bekend als psychosociaal. Tot deze vakgroep behoren behandelvormen met gesprekstechnieken die bij de cliënt zelfreflectie en waardevolle inzichten als gevolg hebben. De klachten die behandeld kunnen worden door psychosociale therapie zijn doorgaans psychisch van aard.
Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.
Voor meer informatie, zie hier de website van Catcomplementair. Indien je een aanvullende zorgverzekering hebt bij eén van onderstaande zorgverzekeraars, kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van een deel van de kosten van een prive consult. (Deelname aan een groepsgewijze training/lezing wordt niet vergoed).
Zilveren Kruis, de Friesland, Avéro Achmea, FBTO, OZFCZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ).

Beroepsvereniging logo

Klachten
Marike Berkhuysen is tevens aangesloten bij het GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten); een rijks erkende, complementair gespecialiseerde en volledig onafhankelijke Wkkgz geschilleninstantie. Eventuele klachten kunt U indienen bij het GAT. Ga hiervoor naar deze website.

Beroepsvereniging logo